• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

29-mei-2019 : BC Trilan Op Z’n Kop Door Pinkpop

Ook rondom de vijftigste editie van Pinkpop Festival zullen er voor BC Trilan aanpassingen zijn in het normale wekelijkse speelschema. Sporthal Strijthagen is voor ons niet beschikbaar van woensdag 05 juni tot en met woensdag 12 juni 2019. Effectief betekent dat geen spelen voor seniorrecreatie op woensdagochtend (5-jun), geen bad-mini-ton, jeugd- en seniorrecreatie op donderdag (6-jun), geen jeugdcompetitie en C/D-selectie op maandag (10-jun), en geen woensdagochtend (12-jun). Vanwege alle voorbereidingen en vrijwilligerstaken is er in sporthal Ter Waerden op vrijdagavond (7-jun) ook geen gelegenheid om te spelen.

Nieuw is dat de seniorrecreatie op woensdagavond, zowel 5 als 12 juni, van harte welkom zijn in sporthal Ter Waerden. Er is dus geen badminton in Strijthagen, maar er zijn wel drie velden beschikbaar tussen 20.30 en 22.00 uur. Een extra gelegenheid voor alle seniorrecreanten om alsnog een shuttle te slaan. Dit staat als vrijspelen in onze online agenda.

Overigens is natuurlijk ook op donderdag 30 mei aanstaande, vanwege Hemelvaartsdag, sporthal Strijthagen gesloten voor al onze leden. Maak vooral gebruik van de andere speelmogelijkheden deze week.

Op vrijdag 21 juni is er weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, gecombineerd met de bekend making van de senioren competitieteams. De ALV, zal net als in 2018, super interactief zijn waarbij de mening van elke Trilanees telt. Door middel van meerkeuze vragen, kan iedereen zijn mening geven over actuele en belangrijke zaken waar het bestuur van BC Trilan mee te maken heeft. Zie ook de officiele uitnodiging, en reserveer vrijdag 21 juni (Bei D’r Joep) alvast in de agenda! Vanwege de Samenloop voor Hoop en onze ALV is de sporthal zowel in de middag als avond gesloten voor badminton.

Tot slot nog de herinnering dat de A/B-selectie in de maanden juni en juli vrij spelen (in plaats van training) heeft op de vrijdagavond en ditzelfde voor de C/D-selectie geldt op de maandagavond. Maak dus wel gebruik van deze speelmogelijkheden en laat de banen niet leeg liggen!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review