• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

07-jul-2019 : BC Trilan Zomerrooster!

Het seizoen 2018-2019 is ten einde. Een lang seizoen met de nodige prestaties, niet alleen op de badmintonbaan maar ook naast de baan tijdens onze activiteiten en evenementen. Tijdens de recente Algemene Ledenvergadering heeft onze voorzitter Harry Peulen zijn aftreden bekend gemaakt. Later deze week plaatsen we een oproep op onze website. Heeft u in de tussentijd interesse om deze functie over te nemen, neem dat contact op met één van de overige bestuursleden.

Hoe dan ook, aan badminton hoeft het u deze weken niet te ontbreken. Geheel volgens traditie kunt u elke woensdag gebruik maken van sporthal Strijthagen. Vanaf 19 uur heeft het eerste uur de jeugd voorrang, maar alle leden zijn dan al welkom. Na acht uur nemen de senioren het over en kan er tot 22 uur gespeeld worden. Hopelijk zullen we vele leden, ook jeugd (!), terug zien deze weken, wissel elkaar af en blijf rouleren om met zo veel mogelijk verschillende clubgenoten op de baan te staan.

Voor wat betreft onze jeugdleden. Er is geen trainer aanwezig, dus puur zelf spelen. Per jeugdlid kan er zeker een ouder meedoen om een leuke partij te spelen. De bedoeling is inderdaad, inclusief ouder of niet, dat alle jeugdleden serieuze wedstrijden spelen.

Elke week is een andere bestuurslid aanwezig om alles in goed banen te leiden en tevens als aanspreekpunt te fungeren bij vragen en opmerkingen. Aarzel niet en spreek het bestuurslid vooral aan voor een praatje. 10 juli Andy Cremers, 17 juli Caroline Bosch, 24 juli Roland van der Eerden, 31 juli Anne Adriaens, 07 augustus Rachelle Lemmens, 14 augustus Caroline Bosch.

Fijne zomervakantie en tot snel!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review