• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

17-dec-2019 : Ho Ho, Op Naar 2020!

Aanstaande donderdag 19 december is het weer zover. Dan staat voor ruim 70 Trilanezen het Interne Kersttoernooi op de planning in sporthal Strijthagen. Eerst is het de beurt aan de bad-mini-ton kids vanaf zes uur, en om half acht starten alle andere leden. Doe je niet mee, kom dan in ieder geval kijken naar de wedstrijden op de sfeervol aangeklede badmintonbanen! Overigens zijn er soortgelijke plannen voor een dergelijk toernooitje in de zomermaanden, dus wie weet…  

Het kersttoernooi is direct de officiële start van onze kerstvakantie. Gedurende twee weken is sporthal Strijthagen niet beschikbaar. Tussen donderdag 19 december 2019 en zaterdag 04 januari 2020 kan er in sporthal Ter Waerden alleen gespeeld worden op vrijdag 27 december (vanaf 20.00 uur senior- en jeugdleden, zonder begeleiding) en vrijdag 03 januari (normale planning : C/D-selectie, A/B-selectie en seniorrecreatie).

Op zaterdag 04 januari 2020 is natuurlijk iedereen present op onze eerste Nieuwjaarsbingo in de Skylounge bij Jo. Geweldige prijzen zijn er te winnen, zonder twijfel een gezellige avond. Op onze Facebook-pagina is er meer informatie, even de aanwezigheid aangeven wordt gewaardeerd. Zondag 05 januari spelen In Balance TRILAN 1, Eventbuilders TRILAN 8 en Bakkerij Aroma TRILAN J3 vanaf 13.00 uur een thuiswedstrijd. Publiek is van harte welkom, al is het alleen maar al om het nieuwe jaar gezellig te openen.

Nog even een reminder : we zijn nog altijd op zoek naar een voorzitter. Ben of ken jij een potentiele voorzitter, neem dan snel contact op met een bestuurslid. Samen kunnen we veel goeds doen voor BC Trilan! Namens het voltallige bestuur, fijne feestdagen en een voorspoedig 2020 toegewenst!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review