• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

18-mrt-2017: Tienjarig Jubileum Bij BC Trilan!

Zaterdag avond 11 maart jongstleden heeft de badmintonclub Trilan (in 2007 ontstaan door fusie van BC Trim en BC Landgraaf) haar tienjarig bestaan gevierd met leden en vrijwilligers. Tijdens dit feest werden ook alle kampioenen van het huidige seizoen gehuldigd, waaronder de vier teams di in de competitie het kampioenschap hebben behaald. Team 2, bestaande uit Kay, Joey, Milou en Chantal. Team 5, bestaande uit Ayham, Shairone, Veerle en Maud. Team 9, bestaande uit Jeroen, Chris, Thiska, Beau, Julian, Suzan en Miquel. En tot slot team 12, bestaande uit Lars, Nick, Ilana, Jeslyn en Jordan. Ook werden de Limburgs kampioenen van de Limburgs Senioren Kampioenschappen nog even in het zonnetje gezet voor hun Limburgse titels, te weten Ayham, Nathalie en Elcke.

Hoewel de administratie, onder andere door de fusie, niet helemaal helder is, werden op deze avond ook zeven jubilarissen gehuldigd die 25 jaar of langer lid zijn van onze vereniging. Marga Muhlenberg, Lambert Muhlenberg, Jos den Teuling, Herman Souren, Ad Veldhuizen, Paul Roncken en Miriam Gootzen. We hopen ook dat we deze trouwe leden nog lang in de sporthal op een sportieve wijze mogen begroeten, want allen spelen nog actief badminton. Verder hebben we afscheid genomen van onze hoofdtrainer Andy Cremers, die nu als speler verder actief zal blijven, en buiten het sportieve gedeelte van grote waarde is voor onze vereniging.

Tot slot hebben we deze avond ook onze dank uitgesproken aan al onze vrijwilligers die onze vereniging zo hard nodig heeft. Met name een woord van dank aan de vrijwilligers van binnen en buiten onze vereniging, die ons een warm hart toedragen en vooral werkzaam zijn bij de diverse festivals en evenementen. Deze laatste groep hebben we dan ook op een gepaste manier bedankt voor hun inzet. Al met al was het een zeer geslaagde avond waar men zich goed amuseerde onder het genot van hapje en drankje en aanwezigheid van een DJ.

We hopen dit soort feesten dan ook in de toekomst vaker te mogen organiseren. Tot slot danken we de mensen die deze avond mogelijk hebben gemaakt.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review