• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

11-sep-2017 : Informatie Competitie 2017-2018!

Nog een paar dagen tot de start van het nieuwe competitieseizoen 2017-2018. Trilan 2, Trilan 5 en Trilan 11 trappen op zaterdag 16 september af, waarna de andere teams op zondag 17 september spelen. Hierbij een overzicht van alle wedstrijden per weekend en de link (deze informatie is leidend) naar het competitieprogramma online voor de bonds- en regiocompetitie. Zoals gewoonlijk zal onze wedstrijdtafel bij thuiswedstrijden alles in goede banen gaan leiden. Hoewel op voorhand al teams aan bepaalde badmintonbanen zijn toegewezen, is de wedstrijdleiding in de mogelijkheid hiervan af te wijken indien de situatie hierom vraagt.

Alle spelers die hun wedstrijd om 10.00 uur aanvangen, starten vanaf 09.30 uur met het opbouwen van alle badmintonbanen, alvorens zij aan hun warming-up beginnen. Denk hierbij ook aan de beschermende matten bij de wedstrijdtafel, telborden, kledingmandjes en banken. De spelers die hun wedstrijd om 12.30 uur of 14.00 uur aanvangen, zijn verantwoordelijk voor het correct afbouwen van alle badmintonbanen. Onze nieuwe sporthal Ter Waerden brengt een aantal aanpassingen mee. Zo zijn stoelen alleen bij de wedstrijdtafel toegestaan. De vloerindeling is zoals op bovenstaande tekening.

Verder wijzen wij iedereen graag op het volgende. Het is voor iedereen verplicht om indoor-schoenen aan te trekken op de sportvloer. Gewone schoenen (zelfs met schoenhoezen) zijn absoluut niet toegestaan. Voor het eten en drinken verwijzen wij u graag naar onze horeca Bei D’r Joep. Het meebrengen van eigen drank en voedsel is in principe niet toegestaan. Sporttassen zijn alleen toegestaan op de tribune en in beperkte mate rechts van de wedstrijdtafel. Alle toeschouwers dienen plaats te nemen op de tribune. Wedstrijdverslagen per team voor de website zijn natuurlijk van harte welkom, graag per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij wensen iedereen een sportief en succesvol competitieseizoen!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review