• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

11-jul-2019 : Voorzitter Gezocht, Profielschets!

BC Trilan is een grote gezonde vereniging met genoeg ruimte voor zowel recreatieve als prestatieve spelers. De betrokkenheid van prestatieve spelers is, mede door wedstrijden en trainingen, meer vanzelfsprekend dan voor recreatieve spelers. Juist bij de recreatieve spelers is het voor het bestuur van belang om extra energie en tijd te steken in het creëren van een verenigingsleven met aandacht voor het individu en betrokkenheid bij de spelersgroep.

De voorzitter …

 • Maakt deel uit van het dagelijks bestuur.
 • Draagt zorg voor het uitvoeren van het verenigingsbeleid.
 • Leidt de maandelijkse vergaderingen van het bestuur en zorgt voor een goede taakverdeling.
 • Is door middel van een pro-actieve houding een voorbeeld voor de vereniging en haar bestuur.
 • Heeft regelmatig contact/overleg met de diverse commissies en zorgt dat deze actief blijven.
 • Volgt externe ontwikkelingen en stemt deze waar nodig af op de organisatie van de vereniging.
 • Doet de PR van de vereniging, zowel bij de eigen leden als extern in de media.
 • Is het uithangbord voor de vereniging naar externe relaties (gemeente, bond, sponsoren).
 • Is aanwezig en aanspreekbaar, brengt mensen bij elkaar en heeft aandacht voor de hele vereniging.
 • Geldt als vertrouwenspersoon voor kaderleden en actieve leden en probeert zodoende de onderlinge sfeer positief te bevorderen.
 • Leidt de Algemene Leden Vergadering (jaarlijks in juni).

Aan de voorzitter de taak om de juiste focus van het bestuur te behouden, door zich als bestuur te concentreren op de ontwikkeling van de recreatieve tak, maar daarnaast ook oog te hebben voor de competitiespelers en hun prestaties. Kortom, met positiviteit en enthousiasme de passie voor de badmintonsport in het algemeen en de club BC Trilan in het bijzonder uitdragen!

Voor meer informatie, bezoek onze website www.bctrilan.com of neem contact op met een bestuurslid, Roland van der Eerden (06-22399794) of Anne Adriaens (06-42989912).

07-jul-2019 : BC Trilan Zomerrooster!

Het seizoen 2018-2019 is ten einde. Een lang seizoen met de nodige prestaties, niet alleen op de badmintonbaan maar ook naast de baan tijdens onze activiteiten en evenementen. Tijdens de recente Algemene Ledenvergadering heeft onze voorzitter Harry Peulen zijn aftreden bekend gemaakt. Later deze week plaatsen we een oproep op onze website. Heeft u in de tussentijd interesse om deze functie over te nemen, neem dat contact op met één van de overige bestuursleden.

Hoe dan ook, aan badminton hoeft het u deze weken niet te ontbreken. Geheel volgens traditie kunt u elke woensdag gebruik maken van sporthal Strijthagen. Vanaf 19 uur heeft het eerste uur de jeugd voorrang, maar alle leden zijn dan al welkom. Na acht uur nemen de senioren het over en kan er tot 22 uur gespeeld worden. Hopelijk zullen we vele leden, ook jeugd (!), terug zien deze weken, wissel elkaar af en blijf rouleren om met zo veel mogelijk verschillende clubgenoten op de baan te staan.

Voor wat betreft onze jeugdleden. Er is geen trainer aanwezig, dus puur zelf spelen. Per jeugdlid kan er zeker een ouder meedoen om een leuke partij te spelen. De bedoeling is inderdaad, inclusief ouder of niet, dat alle jeugdleden serieuze wedstrijden spelen.

Elke week is een andere bestuurslid aanwezig om alles in goed banen te leiden en tevens als aanspreekpunt te fungeren bij vragen en opmerkingen. Aarzel niet en spreek het bestuurslid vooral aan voor een praatje. 10 juli Andy Cremers, 17 juli Caroline Bosch, 24 juli Roland van der Eerden, 31 juli Anne Adriaens, 07 augustus Rachelle Lemmens, 14 augustus Caroline Bosch.

Fijne zomervakantie en tot snel!

29-mei-2019 : BC Trilan Op Z’n Kop Door Pinkpop

Ook rondom de vijftigste editie van Pinkpop Festival zullen er voor BC Trilan aanpassingen zijn in het normale wekelijkse speelschema. Sporthal Strijthagen is voor ons niet beschikbaar van woensdag 05 juni tot en met woensdag 12 juni 2019. Effectief betekent dat geen spelen voor seniorrecreatie op woensdagochtend (5-jun), geen bad-mini-ton, jeugd- en seniorrecreatie op donderdag (6-jun), geen jeugdcompetitie en C/D-selectie op maandag (10-jun), en geen woensdagochtend (12-jun). Vanwege alle voorbereidingen en vrijwilligerstaken is er in sporthal Ter Waerden op vrijdagavond (7-jun) ook geen gelegenheid om te spelen.

Nieuw is dat de seniorrecreatie op woensdagavond, zowel 5 als 12 juni, van harte welkom zijn in sporthal Ter Waerden. Er is dus geen badminton in Strijthagen, maar er zijn wel drie velden beschikbaar tussen 20.30 en 22.00 uur. Een extra gelegenheid voor alle seniorrecreanten om alsnog een shuttle te slaan. Dit staat als vrijspelen in onze online agenda.

Overigens is natuurlijk ook op donderdag 30 mei aanstaande, vanwege Hemelvaartsdag, sporthal Strijthagen gesloten voor al onze leden. Maak vooral gebruik van de andere speelmogelijkheden deze week.

Op vrijdag 21 juni is er weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, gecombineerd met de bekend making van de senioren competitieteams. De ALV, zal net als in 2018, super interactief zijn waarbij de mening van elke Trilanees telt. Door middel van meerkeuze vragen, kan iedereen zijn mening geven over actuele en belangrijke zaken waar het bestuur van BC Trilan mee te maken heeft. Zie ook de officiele uitnodiging, en reserveer vrijdag 21 juni (Bei D’r Joep) alvast in de agenda! Vanwege de Samenloop voor Hoop en onze ALV is de sporthal zowel in de middag als avond gesloten voor badminton.

Tot slot nog de herinnering dat de A/B-selectie in de maanden juni en juli vrij spelen (in plaats van training) heeft op de vrijdagavond en ditzelfde voor de C/D-selectie geldt op de maandagavond. Maak dus wel gebruik van deze speelmogelijkheden en laat de banen niet leeg liggen!

28-mei-2019 : Algemene Ledenvergadering BC Trilan!

Hierbij voor onze leden de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 21 juni 2019. Aansluitend volgt de bekendmaking van de seniorcompetitieteams. Het bestuur van BC Trilan nodigt u vriendelijk uit de avond aanwezig te zijn. Ook dit jaar proberen we er een interactieve bijeenkomst van te maken waarbij ieders mening van belang is. Vanaf 19.30 uur starten we in de grote vergaderruimte van Bei D’r Joep op Park Ter Waerden (bovenste verdieping).

08-mei-2019 : Laatste Pasavonden Clubkleding!

Voor seizoen 2019-2020 gaan we weer nieuwe clubkleding aanschaffen. De kledingcommissie is alweer druk aan het werk geweest en het merendeel van de leden heeft zijn wensen al kunnen noteren. Natuurlijk krijgen alle leden, dus ook bad-mini-tonners en de recreanten, de mogelijkheden om kleding te bestellen tegen zeer gunstige tarieven. Zo is er de keuze uit shirt, short, rokje, trainingsbroek, -jack en zelfs een hoodie. Op de foto zie je de kledinglijn die we voor de komende jaren hebben uitgezocht van het merk Victor. Wij zullen dit in samenwerking met Allrackets.com gaan aanschaffen.

De kledingcommissie zal de volgende avonden nog in de sporthal zijn:
Woensdagavond 8 mei: 19.30 tot 20.00 uur, sporthal Ter Waerden
Donderdagavond 9 mei: 18.00 tot 19.00 uur, sporthal Strijthagen
Dinsdagavond 14 mei: 18.30 tot 19.30 uur, sporthal Ter Waerden
Donderdagavond 16 mei: 18.00 tot 18.30 uur, sporthal Strijthagen
Mocht je niet de mogelijkheid hebben om op een van deze momenten naar de hal te komen, neem dan telefonisch contact op met Patty Ritzen, 06-50492112.

21-apr-2019 : Opgelet, De Meivakantie Is Begonnen!

Met het warme paasweekend is ook het aangepaste rooster van BC Trilan rondom de meivakantie gestart. Natuurlijk leest u alles in onze online agenda op de website, maar hierbij ook nog even alle informatie op een rijtje. Zoals bekend traint de jeugd gedurende twee weken niet tijdens de vakantie. Echter, zij hebben wel de mogelijkheid om op donderdag 25 april vrij te gaan spelen in sporthal Strijthagen (20-22 uur). Let wel, hier is geen begeleiding aanwezig, ouders worden geacht om toezicht te houden of mogen bij voldoende capaciteit natuurlijk ook zeker een shuttle mee slaan.

Wellicht leuk om te vermelden. Mocht je nog geen plannen hebben op zaterdag 27 april, Koningsdag, ga dan gezellig langs op Park Ter Waerden. Bei D’r Joep en alle verenigingen organiseren dan leuke activiteiten voor jong en oud!

Zowel de C/D- als A/B-selectie kunnen gebruik maken van de vrije uren in de avond bij de normale seniorrecreatie. In de vakantieperiodes spelen alle seniorleden van BC Trilan gezamenlijk, hopelijk met veel menging onderling. Specifiek voor deze vakantie kan dat in sporthal Ter Waerden op dinsdag 23 april, vrijdag 26 april, dinsdag 30 april en vrijdag 03 mei. Sporthal Strijthagen is beschikbaar op woensdag 24 april, donderdag 25 april en woensdag 01 mei. Let op, donderdag 02 mei is sporthal Strijthagen niet beschikbaar vanwege een extern evenement.

17-mrt-2019 : Kaj Riedl De Allerbeste Van Limburg!

De Limburgse kampioenschappen voor de jeugd zitten er weer op! Met een sterk vernieuwd en verjongde groep was BC Trilan present op het jaarlijkse festijn in Roermond. Onder leiding van de coaches Miquel, Shairone, Suzan en Andy werd er opperbest gepresteerd. Met drie titels was de 8-jarige (!) Kaj Riedl onder 11 jaar de beste van Limburg. Na verlies, maar wel een wake-up call, in de allereerste wedstrijd, ging hij alsnog op onderling resultaat door en was tot en met de finale de sterkste in het enkelspel. Met teamgenoot Fenna Rasch won hij de mixfinale van clubgenoot Gyano Verbrugge en partner. Ook de dubbelfinale werd gewonnen, met behulp van de partner uit Roermond, versloeg hij ook nu zijn mede Trilanezen Stan de la Haye en Gyano Verbrugge.

Lees meer...

28-feb-2019 : Vakantierooster Vanwege Carnavalsvakantie!

Het zal voor niemand een verrassing zijn, maar de carnavalsvakantie is in aantocht. Vanaf vrijdag 01 maart tot en met zondag 10 maart geldt bij BC Trilan een aangepast rooster. Op de vrijdagen is er geen A/B- en C/D-selectie training, maar wel vanaf 20.00 uur vrijspelen voor alle seniorleden. Natuurlijk is op maandag en dinsdag overal de sporthal dicht. De woensdagochtendgroep gaat ook niet door, maar kom vooral in de avonduren op woensdag, donderdag of vrijdag spelen. Ook de jeugdgroepen jeugdcompetitie op woensdag en de bad-mini-ton en jeugdrecreatie op donderdag gaan niet door. Net als op vrijdag in Ter Waerden, is er in Strijthagen ook op woensdag en donderdag voor alle seniorenleden, steeds vanaf 20.00 uur.

De jeugdleden van BC Trilan hebben de gelegenheid om op donderdag 7 maart te komen vrij spelen bij de senioren. Let er wel op dat hier geen begeleiding is. Zelf speel je serieuze partijen en probeer je zelf te matchen met senioren. Wanneer er ruimte is, kan er eventueel met een ouder gespeeld worden.

Extra toevoeging : Woensdag 20 maart aanstaande is sporthal Ter Waerden gesloten vanwege de voorbereidingen op de Provinciale Staten verkiezingen. Geen training dus voor de jeugdcompetitie en A/B-selectie.

20-jan-2019 : Ouderen In Beweging!

Afgelopen donderdag was er de kickoff van een nieuwe samenwerking tussen verschillende Landgraafse zorginstanties, The Move Factory en BC Trilan. Ouderen in beweging! Laag drempelig en samen bewegen. Ook op latere leeftijd is BC Trilan er voor u. Mooi thuis voor de deur opgehaald en netjes naar de sporthal gebracht. Om vervolgens op verantwoorde wijze met diverse spelvormen aan de slag te gaan. Hopelijk groeit dit initiatief uit tot een wekelijks beweeguitje voor vele ouderen. Voor meer informatie, neem snel contact op via Facebook of onze voorzitter Harry Peulen (bestuur).

15-jan-2019 : Jij Bent Uitgenodigd : Trilan Feestavond!

Zaterdag 23 Maart 2019 is er weer onze jaarlijkse Trilan feestavond. Op deze avond is iedereen welkom : Trilanezen van jong en oud, familie, alle vrijwilligers en onze sponsors. Het officiële gedeelte met de huldiging van de kampioenen en het uitroepen van een Sportman en –vrouw, zal worden verzorgd door de Technische Commissie. Natuurlijk zal er door de Jeugdcommissie ook aandacht besteden worden aan onze bloeiende jeugdafdeling. Net als in 2018 zal DJ Paul de muziek verzorgen. Samen met jullie willen we er weer een gezellige boel van maken. Jij bent er toch ook bij?!

Tot 23 maart aanstaande, kantine sporthal Strijthagen, vanaf 19.30 uur.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review