Trilan Zomerrooster

BC Trilan is uniek in de regio voor wat betreft de speelmogelijkheden in de zomervakantie. Andere sportverenigingen liggen compleet stil, maar de leden van BC Trilan kunnen toch het geliefde spelletje blijven spelen. Alle leden van de club kunnen zich op dinsdagavond in sporthal Ter Waerden en donderdagavond in sporthal Strijthagen in het zweet werken, ongeacht de temperaturen buiten. Zo is er elke dinsdag of donderdag vanaf 19.00 uur een gezellige mengelmoes van alle afdelingen van onze vereniging. Regelmatig komt het voor dat er goed gerouleerd moet worden omdat zich in totaal zo'n veertig tot vijftig leden in de sporthal bevinden.

Tussen zeven en acht uur hebben de jeugdleden voorrang. Het is dan voor ouders ook toegestaan mee te spelen, aangezien er vanuit de club geen begeleiding is. Samen kunnen er de nodige serieuze wedstrijden gespeeld worden. Na acht uur kunnen de jeugdleden nog doorspelen, maar zodra het druk wordt door het aantal senioren, is het de bedoeling dat de jeugdleden hiervoor plaats maken. De senioren spelen door tot tien uur en melden zich dan meestal nog in de kantine voor een afsluitend drankje.

Ook voor externe spelers heeft BC Trilan ruimte. Gezien onze mogelijkheid om gedurende het Trilan Zomerrooster twee maal per week te spelen, is er voldoende ruimte voor gasten. BC Trilan vraagt hiervoor een kleine vergoeding. Heb je zin om een avond mee te doen, neem dan contact op met een bestuurslid.