• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

20-dec-2016: Gezellig Sfeertje Op Het Trilan Kersttoernooi!

Na een weken lange voorbereiding en hard werken in de laatste week door de organisatie om alle puntjes op de i te zetten was het vrijdag 16 december eindelijk dan zover. Het jaarlijkse BC Trilan Kersttoernooi ging van start. Dit jaar was er weer gekozen voor het concept wat al jaren succesvol was onder de seniorrecreanten, het spelen met een kerstboom midden op het veld, maar dan met meerdere afdelingen van de club. Met een deelnemers aantal van 54 was het weer een goed bezet toernooi. Onder deze deelnemers mochten we ook voor het eerst een groot aantal spelers van onze bevriende badmintonvereniging Kbc’67 uit Kerkrade verwelkomen. Door de organisatie waren steeds wisselende koppels gemaakt die steeds weer tegen andere tegenstanders moesten spelen.

Na het openingswoord door de voorzitter van de recreantencommissie en het uitleggen hoe het in zijn werk ging werd om rond de klok van acht uur gestart met de eerste wedstrijden. Er werd steeds 10 minuten gespeeld waarna de spelers de punten invulden op een scoreformulier. Alle spelers speelden vier partijen en een aantal werd gevraagd om in te vallen voor spelers die door ziekte niet konden deelnemen. Aan het gelach op het veld was duidelijk te horen dat de deelnemers veel plezier hadden en dat de kerstboom toch een obstakel was waar terdege rekening mee moest worden gehouden. Ook dit jaar was het de organisatie gelukt om leuke combinaties te maken en iedereen kon zich ten volle uitleven. Ook de kerstboom zorgde ervoor dat het niveau van de spelers bijna voor iedereen gelijk was. Dit kwam ook nog eens tot uiting in de punten want deze lagen allemaal heel dicht bij elkaar.

De zaal was in kerstsfeer gebracht met bomen, lichtjes, verlichte kerstman en sneeuwpoppen, maar ook aan glühwein, andere versnaperingen en kerstmuziek was gedacht zodat ook niet-actieve spelers zich konden vermaken. Ook de in de hal vers gebakken wafels werden goed verkocht. Na de wedstrijden konden de spelers eerst gaan douchen waarna de prijsuitreiking volgde. Na de prijsuitreiking werd er nog door vele spelers en toeschouwers wat gedronken en doorgekletst om daarna met zijn allen alles te ruimen zodat de zaterdagmorgen groep weer normaal kon trainen. Rond half twaalf was het dan toch echt gedaan en keerde iedereen weer huiswaarts en was de organisatie blij dat alles goed verlopen was.

De prijswinnaars bij de dames: (1) Amy Ruipers, (2) Dunja Winands, (3) Anouk Huntjens. De motivatieprijs was voor Jill Beugels. De prijswinnaars bij de heren: (1) Pepijn Cauman (Kbc’67), (2) Ad Veldhuizen, (3) Sam Nijland (Kbc’67). De motivatieprijs was voor Quentin Pfeiffer. Wij wensen alle leden van BC Trilan (en Kbc’67) fijne feestdagen, tot in 2017!

WELKOM --- STEUN ONS!

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar de SPONSORKLIKS pagina van BC Trilan.


BC TRILAN, voor
alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | LID WORDEN?
DEUTSCH | ENGLISH

JEUGDLOTTO

Visit fbetting.co.uk Betfair Review